Välkommen till Dogg.se!

dogg.se om

Hej och välkommen till min blogg! Jag som driver den här bloggen älskar verkligen hundar. Min familj hade hund när jag var liten (en Boxer) och jag är därför uppvuxen med hund. Efter ett litet uppehåll har jag återigen en hund i mitt liv som heter Bosse tillsammans med min sambo.

Vad skriver jag om på bloggen?

Jag startade bloggen helt enkelt eftersom jag kom på mig själv med att jag hade massa hundrelaterade frågor på saker som jag tyckte var svåra att hitta på nätet.

Jag kan själv sitta och ta reda på saker jag egentligen inte behöver veta bara för att jag tycker det är kul. Då tänkte jag att jag lika gärna kunde samla allt i artiklar på en blogg, både för min egen- och (förhoppningsvis andras) skull.

Målet är att bloggen ska växa och fyllas på med artiklar med tiden och tillslut fungerar som en liten uppslagsbank med svar på vanliga frågor. Allt från skötsel, träning och hundfakta till recensioner- och tips på utrustning jag har använt.

Kontakta mig

Om du undrar över något, har tips på artiklar jag borde skriva eller bara vill komma i kontakt med mig kan du skicka ett meddelande till info(a)dogg.se 🙂